volejte:     +420 732 574 160

 

 

Persia Decor je jediná firma v ČR dovážející umělecká řemesla ( dekorace, dárkové předměty ) přímo z oblasti historické Persie, kam patří dnešní Írán a části Afghánistánu, středoasijských republik a zemí Perského zálivu. Každé z tamních center je proslulé určitým řemeslem, které se nikde jinde nevyskytuje – Isfahán dřevěnými intarzovanými truhličkami, Jazd výrobky z kvalitního hedvábí, Kášán nádhernými dlaždicemi, Zendžán ostrými noži a meči, Hamedán nedostižnými keramickými vázami …………
Dovážené předměty jsou vynikajícími ukázkami staletých rukodělných tradic. Mohou se stát výraznými dekoračními prvky stylových interiérů a jsou vynikajícími dárky ke každé příležitosti. Zároveň díky kvalitním tradičním materiálům a opracování spolehlivě slouží v každodenním provozu. Každý kus, díky tomu, že je vyráběn ručně, je v detailech zpracování neopakovatelný unikát.

Z produktů Persia Decor dýchá romantika Orientu i tisíciletí slavné perské civilizace.

Originální dekorace do bytu - jako obklad do koupelny nebo jako součást bytové i venkovní dlažby, smaltované i tepaná měď, nádobí, keramika, originální šperky z Persie i šperkovnice. Ručně vyrobené keramické vázy a karafy, vhodné jako dekorace nebo pro sušené i živé květiny, měděné a smaltované vázy. Malovaná pštrosí vejce, kostěné dózičky, krabičky, umělecké předměty, šachovnice ………….
Potřebujete-li oživit domov, přitom nechcete investovat mnoho finančních prostředků na nákladnou rekonstrukci, nabízí se finančně přijatelné originální, ručně vyráběné dekorační předměty z Persie. Dekorace do bytu by měly v každém interiéru působit harmonicky a doplňovat další prvky, inspirovat návštěvníka i majitele bytu. Dekorace z Persie dokáží oživit váš domov a vdechnout mu novou energii. Další obrovskou výhodou dekorací do bytu je to, že jakmile vás omrzí, můžete je snadno vyměnit. To oceníte i při svátcích a ročních obdobích, kdy můžete střídat mezi jarními a podzimními dekoraci, vyzdobit byt na Vánoce, ale i na Velikonoce.
Vítáme nejen každého zákazníka, ale i návštěvníka, který se k nám zajde podívat na věci, jež jinde nejsou k vidění a kterému se u nás líbí. Těšíme se, že přijde znova, tak jako se k nám rádi vrací i mnoho našich dalších zákazníků a návštěvníků.

 

Dárková dekorace

VZORKOVNA:
Korunní 774/87, 130 00 Praha 3 - Vinohrady

Svatební dekorace